Muzika
Locul ideal unde poti asculat si citi despre muzica TA

Muzika si desene animate
     media: 5.00 din 3 voturi

Azi am devenit melancolica. Mi-am adus aminte de anii copilariei si de clipele minunate petrecute in fata televizorului sambata si duninica. Si ce era cel mai amuzant daca nu Desenele animate? Cum sa nu imi aminte de mama desenelor animate , Viorica Bucur?
Critic de film, Viorica Bucur a realizat, vreme de 18 ani (1974-1992), ”Gala desenului animat”, una dintre cele mai iubite și longevice emisiuni de televiziune din România.
Imi aduc aminte cu drag de cateva desene care mi-au inseninat copilaria cum ar fi : Mickey si vrejul de fasole, Sinbad Marinarul, Autobuzul magic, Tales from the Cryptkeeper , Digimon Adventure sau Cowboy Bebop .
Tales from the Cryptkeeper era preferatul meu , asta poate pentru ca era si filmul, care ma atragea in mod deosebit! Acum oare unde maipoti vedea aceste desene? Am incercat sa caut pe net desene animate online sau macar fragmente ! Stiti ce am gasit? O multime de site-uri neinteresante! Doar acesta , gasit cu greu mi-a reamintit de aceel desene minunate, si ce a fost mai placut, am reusit sa vad si desene animate noi.
Deci ma simt fericita, am gasit ce cautam si am trait o experienta pecare poti sa o ai si tu! Asta doar daca iti plac desenele animate sau iti este dor de copilarie!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare