Muzika
Locul ideal unde poti asculat si citi despre muzica TA

Cea mai noua melodie a lui Smiley
     media: 4.00 din 4 voturi

Cea mai noua melodie a lui Smiley a fost cantata aseara la Chisinau, unde cantaretul roman se pare ca merge destul de des. Prezent intr-un local din capitala Republcii Moldova, celebrul artist a fost asaltat de fane, care se pare ca-l indragesc din ce in ce mai mult. Acesta a cantat live , si a anuntat ca acesta este ultimulconcert pentru 2012 in Moldova.


Binecunoscut datorita spectacolului concurs "Romanii au talent" unde alaturi de Pavel  Bartos ne-a facut sa radem cu lacrimi, sau datorita reclamelor TV din ce in ce mai dese Smiley a lansat o superma melodie si un videoclip pentru melodia Dead Man Walking . Numele real al cantaretului este Andrei Tiberiu Maria, si stilul cel mai frecvent pe care-l abordeaza este stilul pop, insa demulte ori ne incanta si cu piese dance.


Smiley este absolventul Facultatii de Comert Exterior in cadrul A.S.E.-ului dar si al Scolii Populare de Arta de la Liceul de Arte "Dinu LIpatti" unde a studiat chitara clasica.  Primul care l-a remarcat a fost  Gyuri Pascu si tanarul artist a inceput sa cante cu prienetii sai CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu. Din 2001 s-a alaturat trupei SIMPLU.


Cea mai noua melodie a lui Smiley in acel moment a fost Oare stii , urmand apoi zeci de melodii care au incantat tineretul atat in numeroasele concerte cat si la radio. Albumul si melodia cuacelasi nume : Oficial imi merge bine a batut toate recordurile si a consacrat artistul pe care acum asteptam cu drag sa-l revedem ori de cate ori avem ocazia.
ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare